Ronja Norja sai itsellensä kaipaamaansa vapautta Smoothlyn etätyön avulla

Rekrytointiprosessi yllätti odotukset

 
”Kun hain Smoothlylle, minulla oli jo aikaisempaa kokemusta etätyöskentelystä. Kuitenkin koko rekrytointiprosessin hoitaminen etänä oli minullekin ihan uusi juttu! Oli ilo huomata, kuinka hyvin kaikki sujui tästä huolimatta. Perehdytys, työskentely asiakkaan kanssa ja viestintä ylipäätään oli mietitty niin viimeisen päälle, että työn aloittaminen sujui tosi luontevasti.”

“Koko ajan oli viestintäyhteys Smoothlyn yhteyshenkilöön ja tiesin tarkalleen, miten prosessit menevät ja mitä tapahtuu seuraavaksi.”


Työn aloittaminen sujui ulkomailta käsin

”Olin lähdössä sunnuntaina Ateenaan, ja sain kuulla edellisenä perjantaina saaneeni ensimmäisen asiakkuuteni. Alkuun hieman jännitti, kun kaikki tapahtui nii nopeasti. Perehdytyksestä sain kuitenkin turvallisuuden tunnetta ja varmuutta siihen, että osaan kyllä kysyä asiakkaalta oikeat kysymykset yhteistyön aloituksessa.”

”Aloituspalaveri hoidettiin sitten etänä Ateenasta käsin ja kaikki sujui oikein mallikkaasti. Saatiin käytyä kaikki asiat hyvin läpi ja sainkin ensimmäisen tehtäväni työstettäväksi: sisältökalenterin tekemisen.”

 

Smoothlylla työskentely on vaativaa, mutta rentoa

”Smoothlylla työskentelyssä parasta on joustavuus: voin tehdä työtä lähes missä vain ja milloin vain. Ollaan reissattu paljon miehen kanssa, eikä se ole vaikuttanut työn tekemiseen. Yksi kuumottava tilanne tapahtui tosin Kreikassa uuden asiakkaan kanssa. Olimme sopineet etävideopalaverin, mutta netti ei toiminutkaan. Siinä piti nopeasti päättää, miten toimitaan ja hoidettiinkin lopulta palaveri perinteisesti puhelimessa vuoristomaisemia katsellessa.”

”Muuten työ on sujunut ilman haasteita, sillä etäyhteydet toimii Smoothlylla tosi hyvin ja käytössä on selkeät toimintatavat ja viestintäkanavat. Koko ajan mietitään uusia ja parempia tapoja tehdä tätä työtä, se on ollut hienoa nähdä.”


”Toki uuden asiakkaan kanssa aloittaminen on aina jännittävää, ja viestinnässä pitää olla tarkka, että tulee ymmärretyksi ja ymmärtää toista oikein. Usein otetaankin asiakkaiden kanssa videopalavereita, jotta pysytään samalla aaltopituudella ja vältetään väärinymmärryksiä. Oma-aloitteisuudella ja avoimuudella viestinnässä pärjää varmasti!”

”Smoothlylla työskentely on haastavaa, mutta rentoa. Välillä havahdun siihen, miten erilaisista paikoista voin tehdä tätä työtä. Koen olevani onnekas, kun saan tehdä tällaista työtä missä vain ja milloin vain.”

”Lisäksi olen päässyt tekemään tosi monipuolisesti erilaisia tehtäviä, kuten some:n suunnittelua ja Powerpoint esityksiä sekä oppinut ihan uusista toimialoista.”

Haluaisitko työskennellä monipuolisissa assistentin tehtävissä kotoasi käsin kiinnostavien yritysasiakkaidemme kanssa? Sinulle tämä on upea mahdollisuus päästä kiinni yritysmaailmaan ja tehdä monipuolisia tehtäviä joustavalla työmäärällä. Etsimme jatkuvasti taitavia assistentteja osaksi modernia startupiamme, joten laita meille hakemus tulemaan jo tänään✍🏼