There's a better
way to work

Tee enemmän laskutettavaa työtä, ja vähemmän kaikkea muuta, delegoimalla tehtäviä tutulle etätyöntekijälle ajasta ja paikasta riippumatta

 

Sinulle jo tutut työkalut delegointiin

Palvelun käyttäminen on helppoa ja nopeaa,  sillä käytössäsi on jo sinulle tutut työkalut tehtävänhallintaan ja viestintään. Voit vain istua alas ja ottaa rennosti, sillä yhdistämme juuri teidän tarpeisiin sopivan etätyöntekijän. 

kkUntitled-1
Screen Shot 2020-01-20 at 6.49.01 PM

Customer Success Program

Käytössäsi on henkilökohtainen Account Manager, joka pitää huolen että yhteistyö sujuu mutkattomasti. Koulutamme jatkuvasti työntekijöidemme asiakaspalvelutaitoja ja työtehtävissä vaadittavien työkalujen osaamista parhaan mahdollisen palvelukokemuksen varmistamiseksi.

Tehokkaiden työtuntien seuranta

Käytössäsi on Smoothly Account, josta näet reaaliajassa etätyöntekijäsi käyttämän tehokkaan työajan sekä voit seurata tilausjakson aikana kertynyttä tehokasta työaikaa. Maksat ainoastaan tehokkaista työtunneista.

Screen Shot 2020-02-12 at 12.31.38 AM

Smoothlylla on jo parhaat modernit työkalut hallussa

Desktoppalvelu

Smoothlyn avulla saa palveluna käyttöön tutun etätyöntekijän tai etätyöntekijätiimin, joka suorittaa yrityksen toistuvat tuki- ja rutiinitehtävät kustannustehokkaasti – ajasta ja paikasta riippumatta.