NEUVOA ADVISORS

MIKA VAUHKONEN | CEO

Neuvoa Advisors saavutti merkittävää hyötyä delegoimalla aikaa vievät markkinointikampanjat luotettavalle Smoothly-palvelulle

Neuvoa Advisors tarjoaa yritys- ja pääomajärjestelyihin liittyviä neuvonta- ja konsultointipalveluja. He avustavat yrityksiä rahoituksen hankinnassa, yrityskauppojen toteuttamisessa sekä yritysrakenteiden ja omistuksien uudelleenjärjestelyissä.

Neuvoa Advisorsin uusasiakashankinnassa hyödynnetään säännöllisiä markkinointikampanjoita, jotka onkin nykyään delegoitu Smoothlyn palvelun avulla.

 

Palvelun aloittaminen oli nopeaa ja vaivatonta

Työntekijän hankkiminen palveluna nähtiin nopeana ja vaivattovana tapana hankkia lisäapua säännöllisten markkinointikampanjoiden hoitamiseen.

“Lähtökohtaisesti en koskaan ajatellut, että minä olisin se, joka markkinointiasiat tekee. Siihen on pitänyt löytää oikea henkilö, mutta osaavien ihmisten löytäminen ja rekrytointi ei ole niin kovin helppoa. Smoothlyn avulla saimme juuri oikean henkilön pyörittämään säännöllisiä markkinointikampanjoita, mikä on ollut todella iso juttu”, kertoo Neuvoa Advisorsin toimitusjohtaja Mika Vauhkonen.

“Uusasiakashankinnassa tarvitaan markkinointikampanjoita, mikä on todella aikaa vievää. Omaa aikaa kului paljon siihen, että vahvistin tapaamisia ja huolehdin siitä, että kaikki sujuu tapaamisissa hyvin. Tähän haluttiin muutosta, jotta voin vapauttaa aikaa muihin tehtäviin. Sen suhteen kaikki on mennytkin odotuksien mukaisesti tai jopa paremmin”, kuvailee Mika tilannettaan ennen palvelun aloittamista.

Mikan mukaan palvelun aloittaminen sujui nopeasti ja vaivattomasti: “Ennen palvelun aloittamista mietin, että löytyykö meille oikean tyyppinen ihminen. Meidän palveluissa tärkeää on laatu ja se, että asiat hoituu asiakkaiden kanssa. Oli ilo huomata, että kaikki sujui todella hyvin, ja aika nopeasti oltiinkin siinä itse tekemisessä.”

 

Luotettava ja osaava etätyöntekijä vakuutti tekemisellään

Mikan mukaan palvelun käyttö on säännöllistä, mutta vaihtelee tarpeen mukaan: “Palvelun käyttö riippuu paljon siitä, kuinka paljon markkinointikampanjoita on käytössä. SIlloin, kun kampanjat ovat aktiivisia, niin tunteja kertyy enemmän. Siinä välissä tarve onkin vähäisempi.”

“Smoothlyn työntekijän kanssa yhteistyö on sujunut ongelmitta, sillä hän halusi oppia mitä tehdään ja miten, ja oli aktiivisesti yhteydessä.”

 

Enemmän vapaa-aikaa ja lupaavia tuloksia

Yhteistyö käynnistyi nopeasti ja tulokset ovatkin olleet alusta asti Mikan mukaan lupaavia.

“Ollaan erittäin tyytyväisiä ja jatketaan ehdottomasti palvelun käyttöä. Saimme juuri sen, mitä meille palvelulta luvattiin. Se, mitä haettiin ja se mitä saatiin, oli erittäin hyvä fitti.”

“Isoin hyöty on ollut siinä, kun itsellä omaa aikaa on vapautunut paljon. Olemme saaneet sekä taloudellisia helposti mitattavia hyötyjä, mutta lisäksi epäsuoria hyötyjä sen seurauksena, kun on voinut keskittyä projektien vetämiseen”, kuivailee Mika palvelun liiketoiminnallisia hyötyjä.

Lisäksi Mika kokee palvelun hyödylliseksi myös työn ja vapaa-ajan tasapainon näkökulmasta: “Liiketoiminnallisten hyötyjen lisäksi minulle on vapautunut aikaa töiden ulkopuolelle, sillä monta kertaa markkinointityyppiset hommat ovat jääneet illoille ja viikonlopuille. Niiden ulkoistaminen on siis vapauttanut minulle aikaa nimenomaan illoille ja viikonloppuihin.” 

“Voin suositella palvelua lämpimästi muillekin kiireisille asiantuntijoille, sillä meille palvelu on ollut sitä, mitä luvattiin ja ollaan oltu siihen erittäin tyytyväisiä.”

Kaipaatko osaavaa etätyöntekijää hoitamaan markkinointisi, jotta sinulle vapautuu aikaa ydinosaamisesi hoitamiseen? Etätyöntekijäsi hallitsevat timanttisen sisällöntuotannon juuri oikeisiin kanaviin, juuri oikeaan aikaan ja voit olla varma, että yrityksesi markkinoinnin prosessit sujuvat huolettomasti. Jätä viesti, niin asiantuntijamme on yhteydessä sinuun!