Keitä olemme?

“Haluamme auttaa asiantuntijoita vapauttamaan itsellensä aikaa ydinosaamiseensa, jotta työ tuntuisi merkityksellisemmältä & inspiroisi enemmän.”

#betterdaysatwork


Smoothly syntyi palosta muuttaa työn tekemistä

Smoothlyn saadessa alkunsa, asiantuntijat paahtoivat jatkuvassa kiireessä päivästä toiseen, sillä kaikki työ piti tehdä alusta asti itse. Edessä oli jatkuvasti uusia opeteltavia asioita sekä rutiininomaisia tehtäviä, jotka veivät aikaa siltä työltä, mikä inspiroi kaikista eniten.

Huomasimme, kuinka paljon on ammattitaitoisia tekijöitä, jotka tunsivat paloa ratkaista asiakkaiden ongelmia ja janosivat joustavaa etätyötä. Halusimme löytää mahdollisuuden tarjota näille tekijöille töitä ja asiantuntijoille ratkaisun jatkuvaan kiireeseen ja huoleen siitä, tuleeko kaikki asiat hoidetuksi.

Ihmiset halusivat löytää taas työn ilon ja merkityksellisyyden, joten aloitimme palvelun, joka tulisi mullistamaan työn tekemisen tulevaisuudessa.

Tänään, Smoothly tarjoaa uudenlaista digitaalista palvelua, jonka avulla ihmiset pystyvät keskittymään siihen työhön, joka innostaa ja inspiroi. Kun työtä tehdään entistä tehokkaammin, aikaa jää myös muihin tärkeisiin asioihin työn ulkopuolella.

Smoothlyn visiona on mullistaa työn tekeminen vapauttamalla asiantuntijat tekemään parasta mahdollista työtään sekä elämään parasta mahdollista elämäänsä.

Haluatko olla osana tätä muutosta? Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

 

Kulttuurimme


Jatkuva kehittyminen

Jatkuva kehittyminen ja kasvu syntyvät siitä, että uskaltaa rohkeasti tehdä uusia asioita ratkaisukeskeisellä asenteella. Olemme moderni ja innovatiivinen startup – haluamme jatkuvasti kehittyä yrityksenä, mutta luoda myös parhaan mahdollisen ympäristön yksilölliseen kehittymiseen. Smoothlylla pääsee kehittymään hurjaa vauhtia ja toteuttamaan itseään, omia vahvuusalueitaan sekä koko potentiaaliaan hyödyntäen kohti omannäköistä urapolkua.


Merkityksellisempää työtä

Me Smoothlylla haluamme, että työ on merkityksellisempää sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme. Uskomme, että tehdessäsi sitä, mitä rakastat (ja siellä, missä sinulle parhaiten sopii), saat enemmän aikaiseksi ja tunnet työsi merkityksellisemmäksi. #winwin
Meillä tehdään töitä intohimoisesti ja tosissaan, mutta ei kuitenkaan liian vakavasti – työn tekemisen pitää tuntua hyvältä!


Onnistumme yhdessä

Smoothlyn sydän sykkii asiakkaillemme, ja heistä huolehtiminen on meille kaikki kaikessa. Smoothlylla ideoidaan vapaasti, ja lopputuloksesta nautitaan porukalla. Meille jokaisen työpanos on yhtä tärkeä, ja tavoitteisiin pääseminen vaatii tiivistä tiimityöskentelyä. Avoimuus ja auttaminen ovat ensimmäiset askeleet sille, että onnistumme yhdessä.

#Socialproof

Haluaisitko meille töihin? Lue lisää etätyöntekijöistämme tästä👇🏼

Smoothly vapauttaa yrityksen, yrittäjien ja asiantuntijoiden aikaa, suorittamalla hallinnon ja markkinoinnin toistuvat rutiinitehtävät – ajasta ja paikasta riippumatta.