Maura Miihkinen hyödynsi mahdollisuuden, jota ei tiennyt edes olevan olemassa

”Asuessani Portugalissa unelmanani oli löytää työpaikka, jota voisin tehdä 100% etänä. Monessa paikkaa on se, että etätyötä suositaan, mutta sitten kuitenkin vaaditaan läsnäoloa. Tämä asetti ehdottomasti haasteita työn haulle.”

”Lisäksi halusin tehdä töitä markkinoinnin parissa, sillä olen matkailualan tutkintoni ohessa opiskellut markkinointia ja viestintää.”

”Onkohän tätä oikeesti mahdollista tehdä pelkästään etänä?”

”Aika pitkään olin jo etsinyt töitä ennen, kuin löysin Smoothlyn. En tiennyt, että tällaista työmahdollisuutta edes on!”

 

Työn aloittaminen sujui helposti etänä

 

”Rekrytointi sujui tosi hyvin ja se hoidettiin alusta loppuun etänä. Tähän mennessä minulla on ollut useita eri asiakkuuksia, ja jokaisen kanssa aloitus on ollut erilainen. Jo vuoden aikana Smoothlyn palvelu on mennyt hurjasti eteenpäin, mikä näkyy positiivisesti myös siinä, kuinka aloittaminen uusien asiakkaiden kanssa on sujunut.”

”Paras ja yllättävin muisto asiakkuuden alkamisesta on ehdottomasti se, kun minut pyydettiin mukaan heidän rapujuhliin heti aloituspalaverin päätteeksi. Siinä viimeistään hävisi jännitys kokonaan ja heidän kanssa on tänäkin päivänä todella ihana tehdä yhteistyötä, sillä pääsin alusta asti mukaan heidän tiimiin.”

”Tässä työssä ehdottomasti haasteita tuo välillä kommunikaatio, kun kaikki hoidetaan etänä. Onneksi kuitenkin meillä on käytössä hyvät työvälineet siihen.”

 

Työskentely vapaasti ja itsenäisesti on haastavaa, mutta palkitsevaa

 

”Tässä työssä parasta on ehdottomasti vapauden lisäksi se, että saan usein tosi vapaat kädet hoitaa tehtävän ja näin käyttää omaa luovuutta sen toteutuksessa. On kiva huomata, että asiakas luottaa siihen, että onnistun. Lisäksi tykkään siitä, että saan tehdä tätä työtä tosi itsenäisesti paikasta riippumatta. Välillä on ikävä yhteisiä kahvihetkiä oman tiimin kanssa, mutta kyllä etätyön hyvät puolet voittaa sen.”

”Tämä työ sopii sellaiselle, jolla on jo työkokemusta vastaavalta alalta. Lisäksi tärkeää on se, että osaa motivoida itseään ja aikatauluttaa omaa tekemistään. Yksin työskennellessä vieressä ei ole koko ajan joku, keneltä voi kysyä apua, joten ratkaisukeskeinen asenne on tosi tärkeää.”

”Jos mietit etätyötä, alkuun saattaa tuntua, että ei tästä tuu mitään. Alkuun se vaatii vähän itsekuria ja sitä, että se rytmi löytyy. Kerran minulla oli tilanne asiakkaan kanssa, että en alkuun tiennyt yhtään, osaanko hoitaa heidän tehtävän. Kuitenkin sain sen hoidettua lopulta kunnialla, kun otin vain asioista selvää.”

Haluaisitko työskennellä monipuolisissa assistentin tehtävissä kotoasi käsin kiinnostavien yritysasiakkaidemme kanssa? Sinulle tämä on upea mahdollisuus päästä kiinni yritysmaailmaan ja tehdä monipuolisia tehtäviä joustavalla työmäärällä. Etsimme jatkuvasti taitavia assistentteja osaksi modernia startupiamme, joten laita meille hakemus tulemaan jo tänään✍🏼