Hinnoittelu

Hinnoittelu joustaa yrityksen koon ja tilanteesi mukaan ja voit valita omiin tarpeisiisi sopivan palvelun. Me hoidamme kaiken puolestasi, jotta sinun ei tarvitse nähdä vaivaa.

Sopiva ratkaisu yrittäjälle ja pienemmälle tiimille, jolla on satunnaisia delegoitavia hallinnon ja markkinointiviestinnän rutiineja. Käytössäsi nimetty Smoothlyn henkilö.

Sopiva ratkaisu yritykselle, jolla on säännöllisiä delegoitavia rutiineja. Käytössäsi Smoothlyn tiimi ja oma Customer Success Manager, joka auttaa yritystäsi kasvamaan.

Räätälöity ratkaisu organisaatiolle, jossa saat koko Smoothlyn resurssit ja tiimin käyttöön asiantuntijoiden ja yksikköjen työn tehostamiseen.

KAIKKI PALVELUT SISÄLTÄVÄT

SAMA TUTTU ETÄTYÖNTEKIJÄ

Käytössäsi on tuttu etätyöntekijä, joka säilyy samana. Kaikki työntekijät ovat suorittaneet Smoothlyn koulutusjakson, jossa perehdytetään työtehtäviin vaadittavat työkalut ja asiakaspalvelutaitoja etätyössä.

KÄYTÖSSÄSI JOKA ARKIPÄIVÄNÄ

Etätyöntekijäsi on tavoitettavissa arkipäivisin 09-17 välillä ja ottaa työtehtäviä vastaan kellon ympäri. Tehtävien suorittaminen alkaa pikimmiten korkeintaan neljän tunnin vasteajalla.

TYÖAJAN RAPORTOINTI MINUUTIN TARKKUUDELLA

Maksat ainoastaan tehokkaalta työajalta eli siitä ajasta, kun etätyöntekijäsi suorittaa tehtävää. Käytössäsi on Smoothly Account, josta näet reaaliajassa etätyöntekijäsi käyttämän tehokkaan työajan ja tilausjakson aikana kertynyttä työaikaa.

OHJATTU PALVELUN ONBOARDING

Yhteistyö alkaa maksuttomassa tunnin videopalaverissa, jossa Account Managerisi ja valittu etätyöntekijä kartoittavat käytettävät työkalut yhteistyöhön, ja pääset välittömästi delegoimaan työtehtäviäsi.

SALASSAPITOSOPIMUS

Etätyöntekijäsi toimii salassapitosopimuksen alaisena, ja tietosi säilyvät aina salassa ja turvassa palvelun käytössä.

KUUKAUSITTAINEN LASKUTUSJAKSO

Palvelun laskutusjakso on kuukausittainen, perustuen aina käyttämääsi tehokkaan työajan määrään kuukauden aikana.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaipaisitko jotain lisätietoa palvelusta tai pohditko onko palvelu juuri sinun tilanteeseesi sopiva? Ota meihin yhteyttä niin katsotaan kuinka voisimme auttaa

Smoothlyn avulla saa palveluna käyttöön tutun etätyöntekijän tai etätyöntekijätiimin, joka suorittaa yrityksen toistuvat tuki- ja rutiinitehtävät kustannustehokkaasti – ajasta ja paikasta riippumatta.