Usein Kysytyt Kysymykset

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota meihin yhteyttä!

 

SMOOTHLY

Olemme Smoothlylla muuttamassa asiantuntijoiden tapaa työskennellä tarjoamalla vallankumouksellista delegointipalvelua. Palvelun avulla yrittäjät, asiantuntijat ja asiantuntijatiimit pystyvät keskittymään siihen, missä he ovat parhaimmillaan ja tekemään enemmän tulosta samaan aikaan. Smoothlyn digitaalinen palvelu yhdistää innovatiivisella tavalla tehtävänhallinnan, tehtävien delegoinnin ja yhteistyön virtuaalityövoiman kanssa.

Tehokas työtunti on Smoothlyn etätyöntekijän työaikaa, jolloin hän suorittaa tuki-ja rutiinitehtäviäsi. Palvelusta maksetaan ainoastaan tehokkaalta työajalta eli siitä ajasta, mikä menee antamasi tehtävän suorittamiseen – et siis maksa taukojen pitämisestä etkä peukaloiden pyörittelystä!

Smoothly toimii Suomessa, yrityksen toimipaikka on Espoossa, osoitteessa Otakaari 5 A.

Smoothly käyttää tehokasta jonka avulla asiakastarpeisiin yhdistetään aina osaava ja työnkuvan tunteva etätyöntekijä. Sinun ei tarvitse kahlata lukuisia CV:itä läpi henkilön valinnassa tai suorittaa haastatteluita, sillä me hoidamme kaiken puolestasi ja saat ilman vaivaa tarpeitasi vastaavan osaajan käyttöön.

Palvelun aloittaminen on vaivatonta ja nopeaa – yhdistämme tarpeisiisi sopivan etätyöntekijän vuorokauden sisällä.
 
Account Managerisi kartoittaa delegoitavat tarpeesi ja sopii kanssasi kalenteriajan 1 tunnin mittaiseen maksuttomaan kick-off aloituspalaveriin, joka toteutetaan videopalaverina. Aloituspalaverissa on läsnä valittu etätyöntekijä, Smoothlyn Account Manager ja yrityksesi edustajat. Aloituspalaverissa käydään yhdessä läpi delegoitava työnkuva sekä tarpeelliset järjestelmät ja työkalut tehtävien suorittamiseen.
Smoothly on erinomainen ratkaisu kaikille pienille yrityksille tai suuremman yrityksen asiantuntijayksiköille, joissa halutaa tehostaa yrityksen tuottavuutta ja lisätä asiantuntijoiden laskutettavaa ja tuottavaa työaikaa ilman rekrytoinnin vaivaa ja työnantajan velvollisuuksia
 
Asiakasyrityksemme ovat moderneja palveluntarjoajia eri toimialoilla, kuten erilaisissa konsultointi- ja asiantuntijatehtävissä sekä ohjelmisto- ja digitaalisten ratkaisujen tuottamisessa.

Smoothlyn sopimusjakso on toistaiseksi voimassaoleva kuukausisopimus tai toistaiseksi voimassaoleva vuosisopimus, riippuen palvelupaketin valinnasta.

Smoothlyn hinnoittelu perustuu tehokkaiden työtuntien määrään – maksat siis ainoastaan tehokkaista työtunneista.
 
Smoothlyn kaikissa palvelupaketeissa laskutetaan kuukausijakson alussa pakettikohtainen kuukausittainen minimimaksu. Kuukausijakson jälkeen laskutetaan minimimaksun ylittävät tehokkaat työtunnit, jotka perustuvat vastaavasti tehokkaan työtunnin tuntihintaan.
Voit delegoida yrityksesi ja asiantuntijan sekä hallinnollisia että markkinointiviestinnän rutiini- ja tukitehtäviä.
 
Yrityksen rutiinitehtäviin kuuluu työtehtäviä, kuten kalenterin organisointia, tapaamisten sopimista, myyntilaskujen delegointia, asiakaspalvelutikettien käsittelyä, henkilöstöhallinnon tukitehtäviä ja raportointia sekä puhtaaksikirjoittamista.
 
Markkinointiviestinnän tukitehtäviin kuuluu mm. sisältökalenterin avulla sosiaalisen median julkaisujen tuottamista ja kanavien hallinnointia, blogikirjoitusten tuottamista, uutiskirjeiden yhteystietolistojen keräämistä ja uutiskirjeiden laatimista sekä myynti-ja markkinointipresentaatioiden tuottamista.
 
Palvelu on tarkoitettu juuri sinulle, jos:
  • Olet asiantuntijaroolissa, mutta joudut usein tekemään tehtäviä, joita sinun ei kuuluisi tehdä ja jotka eivät sovi työnkuvaasi
  • Jatkat usein töitä vielä kotona tai viikonloppuisin
  • Sinulla on liikaa työtehtäviä, minkä vuoksi sinulla on jatkuvat kiire ja työt usein kasaantuvat
  • Sinulla on usein stressiä ja huolta siitä, tuleeko kaikki varmasti tehdyksi
  • Muistettavia asioita on yksinkertaisesti liikaa
  • Työ ei tunnu enää hyvältä etkä palaudu riittävästi
Smoothlyn laskutusjakso on kuukausittainen, ja laskutuksen maksuehto on 7 päivää.

Voit helposti lisätä palveluusi muita etätyöntekijöitä olemalla yhteydessä omaan Account Manageriisi, joka kartoittaa kanssasi tarpeesi ja yhdistää käyttöösi sopivamman tai muita työtehtäviä osaavan etätyöntekijän ilman lisäkorvauksia.

ETÄTYÖNTEKIJÄ

Etätyöntekijä on työsuhteessa Smoothlyyn, ja Smoothly hallinnoi ja hoitaa kaikki työnantajan velvollisuudet.

Jos työntekijä sairastuu, Smoothly tuottaa pikimmiten korvaavan henkilön vastaavalla osaamisprofiililla käyttöösi ilman lisäkorvausta sairastumisen ajaksi.
 
Jos työntekijä vaihtuu yhteistyön aikana, Smoothly tuottaa pikimmiten henkilön vastaavalla osaamisprofiililla käyttöösi ilman lisäkorvausta, ja vaihtuva etätyöntekijäsi perehdyttää uuden etätyöntekijän työnkuvaan ilman lisäkorvausta, jotta yhteistyö voi jatkua vaivattomasti.

Smoothlyn etätyöntekijät työskentelevät etänä, tyypillisesti omista kotitoimistoistaan ja aina hyvien verkkoyhteyksien alueilla.

Kyllä. Ennen yhteistyön aloittamista, toimitamme valitun etätyöntekijän salassapitosopimuksen.

Kaikki työntekijämme suorittavat Smoothlyn koulutusjakson, jossa perehdytetään työtehtäviin vaadittavat järjestelmät ja työkalut. Lisäksi heille koulutetaan erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, jotta sinä saat parhaan mahdollisen palvelukokemuksen.

Smoothlyn etätyöntekijöillä tyypillinen tausta hallinnollisissa tehtävissä on mm. johdon assistenttikoulutus, HR -ja taloushallinnon koulutus sekä työkokemusta vastaavilta aloilta.
 
Markkinoinnin tukitehtävissä työntekijät ovat taustaltaan viestinnän tai markkinoinnin korkeakouluopiskelijoita tai jo työelämässä olleita henkilöitä, joilla on mm. markkinointi -tai viestintätoimistoista sisällöntuotannon ja viestinnän kanavien osaamista ja taustaa.
Smoothlyn menestyksen salaisuus on erinomaisessa rekrytointi- sekä koulutustyössä ja fiksusti käytetyssä teknologiassa työntekijän valinnassa sekä nykyaikaisten työkalujen käytössä etätyössä.
 
Kaikki työntekijämme suorittavat Smoothlyn koulutusjakson, jossa perehdytetään työtehtäviin vaadittavat järjestelmät ja nykyaikaiset työkalut, sekä asiakaspalvelutaitoja etätyössä, jotta sinä saat parhaan mahdollisen palvelukokemuksen.
 
Työntekijän valinta perustuu teknologiaan sekä suureen määrään otantaa eri alojen asiakasyrityksistämme, joiden perusteella henkilön valinta on erittäin tehokasta ja laadukasta.
 
Lisäksi käytössäsi on kaikissa palvelupaketeissa Smoothly Customer Success Program ja oma Account Manager, joka pitää huolen, että yhteistyö sujuu aina mutkattomasti.

DELEGOINTI & PALVELUN KÄYTTÖ

Etätyöntekijä ei tarvitse laitteitasi, kaikilla Smoothlyn etätyöntekijöillä on viimeisimmät laitteet käytössään. Jos työnkuvan suorittaminen kuitenkin vaatii erillisen laitteen, olethan meihin tarkemmin yhteydessä.
 
Etätyöntekijä tarvitsee pääsyn työtehtävien vaatimiin järjestelmiin ja työkaluihin. Smoothlyn maksuttomassa aloituspalaverissa Smoothlyn Account Managerin ja valitun etätyöntekijän kanssa, työkalujen ja järjestelmien jakaminen on helppoa.

Kyllä. Etätyöntekijäsi on tavoitettavissa ja alkaa suorittamaan työtehtävää pikimmiten kaikkina arkipäivinä 0900-1700 välillä ja ottaa työtehtäviä vastaan kellon ympäri.

Tehokkaita työtunteja raportoidaan minuutin tarkkuudella. Smoothlyn etätyöntekijä käyttää työajan seuraamisessa ajastinjärjestelmää, joka kirjaa automaattisesti sinun Smoothly Accountin alle tehdyn työajan, tehtäväkuvauksen ja tehtävän ajankohdan.

Kirjautumalla sisään omalle Smoothly Accountille näet aina reaaliajassa etätyöntekijäsi käyttämän tehokkaan työajan sekä voit seurata tilausjakson aikana kertynyttä kokonaistyöaikaa. Voit lisäksi pitää ajan tasalla yhteystietoja sekä laskutustietojasi ja olla suoraan yhteydessä Smoothlyn Account Manageriin järjestelmän kautta.

Delegointi ja viestintä tapahtuu kuten muidenkin yrityksesi työntekijöiden kanssa. Kaikki Smoothlyn etätyöntekijät hallitsevat yleisimmät yritysten käyttämät viestintä -ja projektinhallintasovellukset kuten Slackin, Microsoft Teamsin, Asanan ja Trellon.
 
Jos tarvitset apua sopivan työkalun valinnassa, otathan meihin yhteyttä.

Smoothly vapauttaa yrityksen, yrittäjien ja asiantuntijoiden aikaa, suorittamalla hallinnon ja markkinoinnin toistuvat rutiinitehtävät – ajasta ja paikasta riippumatta.

Ota yhteyttä

Avoimet työpaikat

Sivut

Smoothly vapauttaa yrityksen, yrittäjien ja asiantuntijoiden aikaa, suorittamalla hallinnon ja markkinoinnin toistuvat rutiinitehtävät – ajasta ja paikasta riippumatta.