CONTRIBYTE

HENRI HÄMÄLÄINEN | CEO

Contribyte kaksinkertaisti sivustonsa kävijämäärät ja moninkertaisti seuraajamääränsä ulkoistamalla aikaa vievät markkinointikampanjat Smoothlyn etätyöntekijälle

Contribyte auttaa tuote- ja palvelukehitysorganisaatioita saamaan täyden potentiaalinsa irti digitaalisuudesta ja digitaalisesta liiketoiminnasta kehittämällä, valmentamalla, kouluttamalla ja muuttamalla organisaatioita.

Contribyten liiketoiminnassa hyödynnetään jatkuvasti markkinointikampanjoita, jotka ovatkin nykyään ulkoistettu Smoothlyn delegointipalvelun avulla.

Palvelun aloittaminen sujui vaivattomasti tuttuja viestintäkanavia hyödyntämällä

“Etsimme markkinointiin lisäapua ja hyvä tekijä löytyikin meille todella nopeasti. Kaikki lähti toimimaan hyvin nopeasti ja Rosa pääsi hyvin kiinni työnkuvaansa”, kuvailee Henri ajatuksiaan palvelun aloittamisesta.

“Alkuun vähän mietitytti, että kuinka yhteistyö lähtee sujumaan, kun assistentti työskentelee etänä. Kaikki sujui kuitenkin todella hyvin, sillä saimme käyttää meille tuttuja viestintäkanavia (Slack) alusta asti.”

“Kun tehtävänannot ovat tarpeeksi selkeitä, ei ole mitään syytä, miksi yhteistyö ei toimisi etänä.”

Vähemmän huolenaiheita, enemmän tuloksia

Smoothlyn palvelun avulla Henri on pystynyt keskittymään paremmin asiakastyöhönsä ja yrityksen markkinointi on mennyt roimasti eteenpäin.

“Meille kaikista tärkeintä on ollut se, että meillä on ollut joku, joka pystyy pitämään pyörää pyörimässä ja markkinointia pystyssä kaikkien omien asiakkuuksien ja kiireiden keskellä.”

“Rosan työpanos on ollut todella tärkeää ja näkyvyytemme on kasvanut, sivuston kävijämäärät ovat yli kaksinkertaistuneet ja myös seuraajamäärät lisääntyneet hurjasti.”

Lisäksi omaan elämään on vaikuttanut merkittävästi se, kun huoli markkinoinnin pyörittämisestä on pois. Nykyään voi luottaa siihen, että homma toimii ja pyörii jatkuvasti.”

Kaipaatko osaavaa assistenttia hoitamaan markkinointisi, jotta sinulle vapautuu aikaa ydinosaamisesi hoitamiseen? Etätyöntekijäsi hallitsevat timanttisen sisällöntuotannon juuri oikeisiin kanaviin, juuri oikeaan aikaan ja voit olla varma, että yrityksesi markkinoinnin prosessit sujuvat huolettomasti. Jätä viesti, niin asiantuntijamme on yhteydessä sinuun!